Методи за плащане

Чрез наложен платеж

Избраните от Вас артикули от електронния магазин на „Мишле”, заедно с предвидените разходи за транспорт, можете да заплатите с наложен платеж.

Заплащането става директно на куриера при получаване на стоките. Услугата е валидна само за територията на Република България.

Чрез банкова карта

Избраните от Вас артикули от електронния магазин на „Мишле”, заедно с предвидените разходи за транспорт, можете да заплатите по бърз и сигурен начин предварително, чрез дебитна или кредитна карта. Приемаме всички карти със символа на Mastercard или Visa. 

Всяка ваша транзакция с нас ще бъде обработена и криптирана (за ваша сигурност и безопасност) от външна банкова организация. 

При успешна (одобрена) транзакция, ще получите потвърждение на поръчката по имейл и Вашата карта ще бъде дебитирана незабавно.  

При неуспешна транзакция, Вашата поръчка ще бъде отменена. В случай на възникнали разходи при неуспешна транзакция, моля свържете се с вашата банка.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 14 дни.

Чрез банков превод

Избраните от Вас артикули от електронния магазин на „Мишле”, заедно с предвидените разходи за транспорт, можете да заплатите чрез банков превод на следната банкова сметка:

Име на банката: РАЙФАЙЗЕНБАНК БЪЛГАРИЯ АД

Име на получателя: ЗИЕВ ООД

IBAN: BG55RZBB91551012473830

BIC:  RZBBBGSF

ЗАБЕЛЕЖКА: При заплащане чрез банков превод, моля посочете номера на вашата поръчка в платежното нареждане към нас. Ние ще обработим вашата поръчка, единствено когато потвърдим получаването на преведените средства. В избрани случаи, този процес е възможно да отнеме до 2 работни дни. Ако се нуждаете от по-бърза обработка на вашата поръчка, свържете се с нас по електронна поща на: admin@mishle.bg

Сигурност на вашите данни

Като търговец, ние нямаме достъп до Вашите Картови и Автентикационни данни. Картовите ви данни са обработени единствено от Обслужващата ни Банка и са Автентикирани единствено от банката Издател на картата.

За да можем да ви предложим бърз и сигурен начин на пазаруване в нашия онлайн магазин, когато употребявате за платежно средство вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

  • SSL протокол: Позволява сигурност при въвеждането и преноса на Вашите картови данни чрез криптиране на връзката между нашия магазин и платежната страница на обслужващата банка
  • CVV2 код: За да се установи автентичността на Вашата карта, тя се проверява чрез въвеждането на този код преди всяко заплащане
  • Потвърждение на поръчка: Ние ще се свържем с Вас на посочената от Вас електронна поща и/или телефонен номер да потвърдим всяка една Ваша поръчка, преди тя да бъде обработена от нас.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки